Οι καλύτερες τιμές στα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία!

9/9
Hover on image to enlarge

Η κληρονομιά του Κοπέρνικου 2: Η κατάρα του φιδιού ( 10 ετών) - Συγγραφέας: Τόνι Άμποτ - Εκδόσεις Μεταίχμιο

MTX0010235
Σε Απόθεμα
16.60
11.62
Κερδίζετε: €4.98 (30%)
Κάνε μια ερώτηση
+
BARCODE: 9786180300079
Το βιβλίο Η κληρονομιά του Κοπέρνικου 2: Η κατάρα του φιδιού ( 10 ετών) - Συγγραφέας:Τόνι Άμποτ απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Περιγραφή

Το book-it.gr σας προτείνει να επιλέξετε λογοτεχνικα βιβλία απο την κατηγορία των λογοτεχνικών μας βιβλιών και να επωφεληθείτε από τις απίστευτες τιμές τους.

Εκδόσεις Μεταίχμιο - Η κληρονομιά του Κοπέρνικου 2: Η κατάρα του φιδιού,  Συγγραφέας:Τόνι Άμποτ ( 10 ετών)

Λιγα λόγια για το βιβλίο :

Το κυνήγι για το πρώτο κειμήλιο της Κληρονομιάς του Κοπέρνικου –
ένα πανέμορφο πετράδι λάπις λάζουλι με το όνομα του αστερισμού Vela– οδήγησε τον Γουέιντ, τον Ντάρελ, τη Λίλι και την Μπέκα μέχρι την άκρη του κόσμου, βάζοντάς τους σε ανυπολόγιστους κινδύνους. Αυτό που δε φαντάζονταν όταν ξεκινούσαν αυτή την περιπέτεια ήταν ότι η οικογένειά τους θα πλήρωνε το τίμημα, όταν η σατανική Γκαλίνα Κράουζε θα απήγαγε τη μητέρα του Ντάρελ και του Γουέιντ. Τώρα οι τέσσερις νεαροί Φρουροί της Κληρονομιάς πρέπει και πάλι να ριχτούν σε έναν αγώνα δρόμου για να ανακαλύψουν το επόμενο κειμήλιο και να σώσουν τη ζωή του πιο αγαπημένου τους προσώπου.

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ

«Η Κληρονομιά του Κοπέρνικου σε παρασύρει σ' ένα συναρπαστικό αλλά και διαφωτιστικό φανταστικό ταξίδι. Χάρη στα κωδικοποιημένα αινίγματα και τους γρίφους που οδηγούν σ' ένα καλά κρυμμένο μυστηριώδες παρελθόν, το βιβλίο αυτό μοιάζει με θρίλερ του Νταν Μπράουν για νεαρούς αναγνώστες».
Άντζι Σέιτζ, συγγραφέας

«Το βιβλίο αυτό τα έχει όλα: μυστικό κώδικα, ανεκτίμητα κειμήλια, σατανικούς ιππότες, ένα μυστήριο ηλικίας πεντακοσίων χρόνων και μια ιστορία γεμάτη φιλία, οικογενειακούς δεσμούς, χιούμορ και εξυπνάδα».
Γουέντι Μας, συγγραφέας

«Έπρεπε να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ότι η Κληρονομιά του Κοπέρνικου προοριζόταν για νεανικό κοινό. Αυτό το γεμάτο μυστήριο και ίντριγκα βιβλίο με είχε καθηλώσει».
Ρίντλεϊ Πίρσον, συγγραφέας

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα:
Ελληνικά
Εκδότης:
ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Έτος:
2015
Σελίδες:
512
Σχετικά προϊόντα
Παρόμοια προϊόντα