Οι καλύτερες τιμές στα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία!

9/9
Hover on image to enlarge

Πέρα από την Αφρική (Pocket) - Συγγραφέας: Blixen Karen - Εκδόσεις Μεταίχμιο

MTX0010705
Σε Απόθεμα
6.60
1.91
Κερδίζετε: €4.69 (71%)
Κάνε μια ερώτηση
+
BARCODE: 9786180314267
Το βιβλίο Πέρα από την Αφρική (Pocket) - Συγγραφέας: Blixen Karen - Εκδόσεις Μεταίχμιο.

Περιγραφή

Το book-it.gr σας προτείνει να επιλέξετε λογοτεχνικα βιβλία απο την κατηγορία των λογοτεχνικών μας βιβλιών και να επωφεληθείτε από τις απίστευτες τιμές τους.

Εκδόσεις Μεταίχμιο - Πέρα από την Αφρική (Pocket) (συγγραφέας : Blixen Karen)

Λιγα λόγια για το βιβλίο:

Το βιβλίο καταγράφει την αφρικάνικη εµπειρία της Κάρεν Μπλίξεν στη Βρετανική Ανατολική Αφρική πριν από το ξέσπασµα του Β΄ Παγκόσµιου Πολέµου. Πνεύµα αντισυµβατικό και ελεύθερο, η δανέζα Μπλίξεν καταφέρνει ξεπερνώντας τις αποικιοκρατικές και ρατσιστικές αντιλήψεις που επικρατούσαν την εποχή εκείνη, να διεισδύσει στον πυρήνα των πραγµάτων και να µας δώσει ένα απολαυστικό πορτρέτο ενός χαµένου παραδείσου.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΝΤΝΕΪ ΠΟΛΑΚ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ
ΜΕΡΙΛ ΣΤΡΙΠ ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΡΤ ΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Είχα ένα αγρόκτηµα στην Αφρική, στους πρόποδες των λόφων Νγκονγκ. Ο ισηµερινός περνά εκατόν εξήντα χιλιόµετρα βόρεια απ' αυτούς τους ορεινούς όγκους, και το αγρόκτηµα απλώνεται σε υψόµετρο πάνω από χίλια οκτακόσια είκοσι µέτρα. Κατά τη διάρκεια της ηµέρας ένιωθες ότι ανέβηκες ψηλά, ότι πλησίασες τον ήλιο, νωρίς όµως το πρωί και το σούρουπο η ατµόσφαιρα ήταν διαυγής και γαλήνια, και οι νύχτες κρύες.
Γεωγραφική θέση και υψόµετρο συντελούσαν στη δηµιουργία ενός τοπίου που όµοιό του δεν υπήρχε σε ολόκληρο τον κόσµο. Πλούτος και αφθονία πουθενά. Ήταν η Αφρική διυλισµένη στα χίλια οκτακόσια είκοσι µέτρα, σαν τη δυνατή και καθάρια ουσία µιας ηπείρου.
απόσπασµα από το βιβλίο

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα:
Ελληνικά
Εκδότης:
ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Έτος:
2018
Σελίδες:
464
Παρόμοια προϊόντα