Οι καλύτερες τιμές στα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία!

9/9
Hover on image to enlarge

Ο Κωστής και οι χαμένες λέξεις (Ιστορίες που ζεις δυνατά) (10 ετών)- Συγγραφέας: Στέργια Κάββαλου - Εκδόσεις Μεταίχμιο

MTX0010749
Σε Απόθεμα
11.00
2.75
Κερδίζετε: €8.25 (75%)
Κάνε μια ερώτηση
+
BARCODE: 9786180315660
Το βιβλίο Ο Κωστής και οι χαμένες λέξεις (Ιστορίες που ζεις δυνατά)(10 ετών) - Συγγραφέας: Στέργια Κάββαλου απο τις εκδόσεις Μεταίχμιο

Περιγραφή

Το book-it.gr σας προτείνει να επιλέξετε λογοτεχνικα βιβλία απο την κατηγορία των λογοτεχνικών μας βιβλιών και να επωφεληθείτε από τις απίστευτες τιμές τους.

Εκδόσεις Μεταίχμιο - Ο Κωστής και οι χαμένες λέξεις (Ιστορίες που ζεις δυνατά),  συγγραφέας Στέργια Κάββαλου (10 ετών)

Λιγα λόγια για το βιβλίο :

Ο µπαµπάς του Κωστή αποφασίζει να µεταναστεύσει µε την οικογένειά του στη Γαλλία, και συγκεκριµένα στην Αβινιόν, αφού «εκεί ζητάνε οδοντογιατρούς». Ο Κωστής, που δε θέλει µε τίποτα να αφήσει το δωµάτιό του, τους συµµαθητές του και τους φίλους από τη γειτονιά, θα προσπαθήσει να πολεµήσει το κακό που τον βρήκε. Αφού δεν καταφέρνει όµως να αλλάξει την κατάσταση και η αναχώρηση από το Παγκράτι γίνεται πραγµατικότητα, θα συνειδητοποιήσει ότι αυτό που φοβάται περισσότερο είναι να µη χάσει τις λέξεις του. Τις δικές του ελληνικές λέξεις... Κι έτσι επινοεί ένα παιχνίδι συγγραφής, το οποίο απλώνεται σε όλη την πόλη.
Μια σειρά που απευθύνεται σε όσους αποδέχονται τη δική τους διαφορετικότητα αλλά και των άλλων, σε όσους θέλουν να ανήκουν κάπου ή απλώς να εκφραστούν, αλλά κυρίως σ' εκείνους που θέλουν να ζουν δυνατά.

Χαρακτηριστικά

Γλώσσα:
Ελληνικά
Εκδότης:
ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Έτος:
2018
Σελίδες:
88
Σχετικά προϊόντα
Παρόμοια προϊόντα