Οι καλύτερες τιμές στα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία!

9/9
Hover on image to enlarge

Φυσική Β' Λυκείου Β' τόμος Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών (Θοδωρής Πενέσης - Παναγιώτης Πίσχινας) – Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική

ELEKD0000157
Σε Απόθεμα
17.81
13.36
Κερδίζετε: €4.45 (25%)
Κάνε μια ερώτηση
+
BARCODE: 9789605630508
Το βιβλίο Φυσική Β' Λυκείου Β' τόμος Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών (Θοδωρής Πενέσης - Παναγιώτης Πίσχινας) από τις Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική

Περιγραφή

Το book-it.gr σας προτρέπει να αγοράσετε όλα τα σχολικά βοηθήματα της τάξης σας Β' Λυκείου  και να επωφεληθείτε από τις απίστευτες τιμές τους.

Ελληνοεκδοτική Σχολικό Βοήθημα - Φυσική Β' Λυκείου Β' τόμος Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών (Θοδωρής Πενέσης - Παναγιώτης Πίσχινας)  Σελίδες : 448+160

Περιγραφή - Βασικά Χαρακτηριστικά Σχολικού Βοηθήματος :

Ο Β΄ τόμος του εκπαιδευτικού βιβλίου για το μάθημα της Φυσικής Β΄ Λυκείου (Ομάδα Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών) γράφτηκε σύμφωνα με το νέο αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών. Στον τόμο αυτόν περιλαμβάνονται και αναλύονται διεξοδικά τα δύο τελευταία κεφάλαια της διδακτέας ύλης για το μάθημα της Φυσικής, δηλαδή το 4ο κεφάλαιο: Θερμοδυναμική και το 5ο κεφάλαιο: Ηλεκτρικό πεδίο.

Κάθε κεφάλαιο του βιβλίου οργανώνεται σε θεματικές ενότητες και η καθεμία από αυτές περιλαμβάνει:

Τυπολόγιο
Πλήρη και αναλυτική θεωρία
Μεθοδολογία, σχόλια, παρατηρήσεις και παραδείγματα εφαρμογής
Λυμένες ασκήσεις
Θέματα για απάντηση (πολλαπλής επιλογής, του τύπου σωστό/λάθος, συμπλήρωσης κενών, σύζευξης/αντιστοίχισης πολλαπλής επιλογής με αιτιολόγηση)
Ασκήσεις προς λύση
Κριτήρια αξιολόγησης 45 min και 120 min
Επαναληπτικά θέματα πολλαπλής επιλογής με αιτιολόγηση (σύμφωνα με τις απαιτήσεις τις απαιτήσεις της Τράπεζας Θεμάτων)
Επαναληπτικές ασκήσεις

Η έκδοση συνοδεύεται από το Βιβλίο των λύσεων –το οποίο προσφέρεται δωρεάν– στο οποίο περιλαμβάνονται οι απαντήσεις των θεμάτων και οι αναλυτικές λύσεις των ασκήσεων και των κριτηρίων αξιολόγησης του βιβλίου.

Μετά την ανακοίνωση των Θεμάτων της Τράπεζας του Ι.Ε.Π. για το μάθημα της Φυσικής Β΄ Λυκείου (Προσανατολισμός Θετικών Σπουδών) η παρούσα έκδοση θα πλαισιωθεί από τεύχος το οποίο θα περιλαμβάνει τις εκφωνήσεις και τις αναλυτικές και πλήρεις απαντήσεις - λύσεις των θεμάτων της Τράπεζας.

Χαρακτηριστικά

Εκδότης:
ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ
Έτος:
2015
Τάξη:
  • Β Λυκείου
Παρόμοια προϊόντα