Οι καλύτερες τιμές στα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία!

9/9
Hover on image to enlarge

Hasbro Επιτραπέζιο Παιχνίδι Ληστεία στο Μουσείο (F6109)

5010994149918
Σε Απόθεμα
19.99
Κάνε μια ερώτηση
+

Hasbro Επιτραπέζιο Παιχνίδι Ληστεία στο Μουσείο (F6109)

Περιγραφή

Hasbro Επιτραπέζιο Παιχνίδι Ληστεία στο Μουσείο (F6109)

Ο κ. Boddy σας προσέλαβε για να πάρετε μέρος σε μια ληστεία! Η αποστολή; Να κλέψετε 6 ανεκτίμητα εκθέματα από το μουσείο, και μετά να φύγετε και να πληρωθείτε. Αλλά κάποιος από την ομάδα σας είναι προδότης!
Συνεργαστείτε για να δραπετεύσετε από το μουσείο πριν έρθουν οι φρουροί και βρείτε ποιος τους πρόδωσε όλους, τι έκλεψε και πού το έκρυψε.
Το επιτραπέζιο παιχνίδι Clue Robbery at the Museum Escape & Solve Mystery προσφέρει κλασικούς χαρακτήρες του Clue και ένα επαναπροσδιορισμένο μυστήριο που πρέπει να λύσετε σε ένα παιχνίδι διαφυγής. Οι παίκτες μετακινούν τα πιόνια τους στο ταμπλό του παιχνιδιού που χτίζεται ανά δωμάτιο, καθώς εξερευνούν τα εκθέματα του μουσείου, τραβούν κάρτες, λύνουν γρίφους, ξεκλειδώνουν νέα δωμάτια του μουσείου και αποκαλύπτουν στοιχεία.
Αφού αποδράσουν, οι παίκτες εξετάζουν τα στοιχεία τους για να διατυπώσουν μια σωστή κατηγορία και να κερδίσουν.

Οδηγίες:
Σε αυτό το παιχνίδι απόδρασης και επίλυσης μυστηρίου Clue, οι παίκτες ενώνουν τις δυνάμεις τους και χρησιμοποιούν τις ικανότητες ντετέκτιβ για να αποδράσουν από το μουσείο, και στη συνέχεια πιάνουν τον προδότη για να λύσουν την υπόθεση.
Οι παίκτες μετακινούν τα πιόνια τους στο ταμπλό εξερευνώντας τα εκθέματα. Ο πίνακας παιχνιδιού χτίζεται και αλλάζει, αποκαλύπτοντας δωμάτια και στοιχεία καθώς οι παίκτες λύνουν γρίφους που ξεκλειδώνουν το μουσείο.
Βρείτε το ποιος, πού και τι για να κερδίσετε! Εντοπίστε στοιχεία και συλλέξτε αποδείξεις για την τελική λύση. Όσο περισσότερες ενδείξεις συλλέγουν οι παίκτες, τόσο πιο εύκολο είναι να κάνουν τη σωστή κατηγορία.

Χαρακτηριστικά:
Ηλικίες: 10 ετών και άνω
Κατηγορία: Επιτραπέζια Παιχνίδια
Για 1-6 παίκτες

Περιλαμβάνει: 6 πλαστικά πιόνια, 8 σκακιέρες, 1 μυστικό φάκελο, 1 μυστικό αντικείμενο, 117 κάρτες και οδηγό παιχνιδιού.

Χαρακτηριστικά

Αριθμός Παικτών:
2+
Γλώσσα:
Ελληνικά
Διάρκεια Παιχνιδιού:
30'
Εκδότης:
HASBRO
Ηλικία:
  • 8-11 Ετών
  • 12-14 Ετών
Ημερομηνία έκδοσης:
2024-04-05
Παρόμοια προϊόντα