Περιγραφή
Ο απόλυτος μύθος του rock ’n’ roll σε comic
Το No Remörse είναι ένα εκρηκτικό graphic comic από την Acid Comics, αφιερωμένο στον εμβληματικό Lemmy Kilmister, τον άνθρωπο-σύμβολο των Motörhead και έναν από τους πιο αυθεντικούς εκπροσώπους του σκληρού rock ’n’ roll.
Με έμπνευση τη θρυλική φράση «We are Motörhead and we play rock ’n’ roll», το βιβλίο αποτυπώνει την ακατέργαστη ενέργεια, την ασέβεια και την αδυσώπητη μουσική φιλοσοφία που έκανε τους Motörhead ένα από τα πιο δυνατά live συγκροτήματα όλων των εποχών. Ο Lemmy παρουσιάζεται όπως τον θυμούνται οι θαυμαστές του: με το μπάσο Rickenbacker κρεμασμένο χαμηλά, σαν όπλο, μια φιγούρα ανάμεσα σε πολεμιστή, προφήτη και αποκαλυπτικό καουμπόι.
Η αφήγηση και το εικαστικό ύφος δημιουργούν έναν καταιγιστικό οπτικό κόσμο, γεμάτο ένταση, αλκοόλ, decibels και ασταμάτητο boogie. Δεν πρόκειται για μια απλή βιογραφία, αλλά για έναν δυναμικό φόρο τιμής στη στάση ζωής και τον ήχο που καθόρισε μια ολόκληρη κουλτούρα.
Κύρια Θέματα του Βιβλίου
• Η ζωή και ο μύθος του Lemmy Kilmister
• Η ιστορία και η φιλοσοφία των Motörhead
• Rock ’n’ roll ως τρόπος ζωής
• Υπερβολή, ταχύτητα και ωμή ενέργεια
• Graphic απεικόνιση της μουσικής κουλτούρας
Λόγοι να Επιλέξεις το Βιβλίο των Acid Comics
• Έκδοση της Acid Comics με συλλεκτικό χαρακτήρα
• Ιδανικό για fans των Motörhead και του Lemmy
• Πρωτότυπη rock βιογραφία σε comic μορφή
• Δυνατό εικαστικό ύφος, εμπνευσμένο από τη metal σκηνή
• Ένα βιβλίο-φόρος τιμής στο αυθεντικό rock πνεύμα
Το No Remörse δεν διαβάζεται χαμηλόφωνα. Είναι ένα graphic βιβλίο που αποτυπώνει τον ήχο, τη στάση και το χάος του Lemmy Kilmister και των Motörhead σε κάθε του σελίδα. Ένα απαραίτητο απόκτημα για λάτρεις του rock, της metal κουλτούρας και των μουσικών comics.
Κριτικές που Ξεχώρισαν
- Who Elvis and who Keith Richards, Lemmy is the king of Rock & Roll. No one even comes close to him. – Dave Grohl
- He was my hero. He was a fucking awesome guy, a good friend. I miss him already. I'll never forget him. – Ozzy Osbourne
- I don't play with regrets. Regrets have no meaning. After you did it, didn't you? You lived your life. There's no point in wishing it were different. – Lemmy Kilmister
- A collaboration of publications Acid with the Monsterville, who support hard music with all their might and together!
