Οι καλύτερες τιμές στα ξενόγλωσσα σχολικά βιβλία!

9/9
Hover on image to enlarge

Werkstatt B1 - Arbeitsbuch (Βιβλίο Ασκήσεων)

PRXKOUK00044
Σε Απόθεμα
24.90
19.92
Κερδίζετε: €4.98 (20%)
Κάνε μια ερώτηση
+
Είδος βιβλίουΒιβλίο ασκήσεων ΕκδότηςPRAXIS ΚΟΥΚΙΔΗΣ ΤάξηA1-B1
BARCODE: 9789608261709
Werkstatt B1 - Arbeitsbuch ((Βιβλίο Ασκήσεων), επίπεδο B1

Περιγραφή

Praxis Κουκίδης - Werkstatt B1 - Arbeitsbuch (Βιβλίο Ασκήσεων) - Επίπεδο B1

Συγγραφέας : Spiros Koukidis

Βασικά Χαρακτηριστικά

Το "Werkstatt B1" προορίζεται για την προετοιμασία της νέας, σε ενότητες χωρισμένης εξέτασης του επιπέδου Β1 του Goethe Institut και του ÖSD που ισχύει από το Σεπτέμβριο του 2013 "Zertifikat B1".

Το περιεχόμενο του βιβλίου βασίζεται στα ενδιαφέροντα και τα ερεθίσματα του σύγχρονου μαθητή, η πολύπλευρη δομή της νέας εξέτασης του Β1 – με συνολικά 15 μέρη είναι μια από τις πιο πολυποίκιλες και, με βάση το επίπεδο, απαιτητικές γλωσσικές εξετάσεις που υπάρχουν – αξιοποιείται με απόλυτη συνέπεια.

Τα επιλεγμένα κείμενα και θέματα ξεχωρίζουν και στις τέσσερις ενότητες της εξέτασης για την θεματική ποικιλία τους – μια ματιά στη σύνοψη θεμάτων το δείχνει ξεκάθαρα. Το λεξιλόγιο που χρησιμοποιείται στα κείμενα και τις ασκήσεις ανταποκρίνεται πλήρως στις υποδείξεις του επιστημονικού πλαισίου των εξετάσεων και περιλαμβάνονται στο βασικό λεξιλόγιο των Γερμανικών.

Το "Werkstatt B1" μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου καλά από αυτοδίδακτους μαθητές και για μάθημα μέσα σε τάξη / ιδιαίτερο μάθημα. Μπορεί κανείς να προετοιμαστεί για ολόκληρη την εξέταση ή για τα επί μέρους τμήματα ξεχωριστά, ανάλογα με τις ανάγκες του. Το "Werkstatt B1" μπορεί κανείς να το εισάγει στο μάθημα είτε όταν βρίσκεται λίγο πριν τις εξετάσεις είτε στο τελευταίο κομμάτι ενός τμήματος επιπέδου Β1, παράλληλα με οποιοδήποτε κύριο διδακτικό βιβλίο.

Το "Werkstatt B1" περιλαμβάνει συνολικά δέκα υποδειγματικά τεστ πιστά στην επίσημη μορφή των εξετάσεων και είναι χωρισμένο σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος (Τεστ 1 ως 3) γίνεται αναλυτική περιγραφή της εξέτασης και δίνονται οδηγίες για την βέλτιστη προσέγγιση κάθε ενότητας κατά τη λύση του διαγωνίσματος. Εξηγήσεις, συμβουλές, γλωσσικά μέσα και οδηγίες (με ανοικτό πράσινο χρώμα στο φόντο) σε απλά Γερμανικά – ώστε να τα καταλαβαίνουν εύκολα και οι μαθητές – εναλλάσσονται με τα πραγματικά κομμάτια της εξέτασης (με ανοιχτό μπλε χρώμα στο φόντο).

Συστήνεται ειδικά λίγο πριν τις εξετάσεις να χρησιμοποιεί κανείς το βιβλίο επεξεργαζόμενος τα μέρη διαδοχικά και πλήρως, κατά τα άλλα υπάρχει φυσικά η επιλογή να παραλείπονται μέρη, πρακτικά ή θεωρητικά, κατά το δοκούν.

Στο δεύτερο μέρος (Τεστ 4 ως 10) δουλεύει κανείς χωρίς επιπλέον βοήθεια, έχει όμως τη δυνατότητα να ανατρέξει στο πρώτο μέρος για κάθε απορία του, μέχρι να έχει πλήρη εικόνα της μορφής της εξέτασης και των απαιτήσεων κάθε ενότητας, καθώς και των στρατηγικών επίλυσης των ασκήσεων.

Χαρακτηριστικά

Target:
ΕνήλικεςΈφηβοι
Είδος βιβλίου:
  • Βιβλίο ασκήσεων
Εκδότης:
PRAXIS ΚΟΥΚΙΔΗΣ
Τάξη:
  • A1-B1
Σχετικά προϊόντα
Παρόμοια προϊόντα